purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Életmódváltás

2018. május 10. 20:42 - purelifestyle

Az életmódunknak nagyon fontos szerepe van az egészségünkben. Az életmódunk magába foglalja a reggeli és esti rutint, hogy mivel indítjuk vagy épp zárjuk a napot. Az, hogy milyen kozmetikumokat választunk és használunk, mi mellett tesszük le a voksunkat. Az, hogy mennyi időt fordítunk a mozgásra vagy épp mennyit nem. Az, hogy mennyit pihenünk, hány órát alszunk. Az, hogy mit eszünk és iszunk és azt is, hogy mennyit. Az életmódunk pedig meghatározza azt, hogy hogyan érezzük magunkat, milyen a hangulatunk és a közérzetünk.

Azáltal, hogy odafigyelünk magunkra és testünk egészséges, úgy tudunk lelkileg is megtisztulni és kiegyensúlyozottá válni. Ehhez azonban, komoly elköteleződés szükséges. Tegyük fel magunknak a kérdést, milyen öregkort képzelünk el magunknak és milyennek látjuk, magunkat a jövőben? Fontos, hogy odafigyeljünk magunkra és tudatosan alakítsuk az életünket, ezáltal számos pozitív hatást érhetünk el és javulhat az életminőségünk. Ha viszont nem figyelünk magunkra és az életmódunkra ezek ellenkezője történik, életünkbe pedig negatív dolgok áramlanak be, kezdetben észre sem vesszük, vagy nem gondoljuk, hogy van jelentősége, de ezek rengeteg problémát és kárt okoznak a testünknek, amik sokszor csak utólag jelentkeznek. Egy kis odafigyeléssel azonban változtathatunk azért, hogy egészségesebbek legyünk.

Szólj hozzá!
Címkék: HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6313906742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása