purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Kozmetikumok

2018. május 26. 11:16 - purelifestyle

A tudatos életvitel egyik pontja, hogy figyelünk, arra milyen kozmetikumokat használunk, figyelünk az összetevőkre, arra, hogy a mi bőrünknek mi a legmegfelelőbb. Véleményem szerint érdemes időszerűen felkeresni a bőrgyógyászt egy szűrővizsgálatért, hiszen fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, ugyanis napjainkban egyre több hatásnak van kitéve bőrünk, így én mindenkit arra biztatok, hogy menjen el egy ilyen vizsgálatra. (Nem mellékesen arra is érdemes odafigyelni, hogy milyen mosószert vagy öblítőt használunk, hiszen ezek is érintkeznek a bőrünkkel, valamint a ruháink anyag sem elhanyagolható szempont.)

Egy bőrgyógyászati vizsgálat során az orvos megvizsgálja az anyajegyeinket és bőrünket, így kiderül, milyen típusba tartozunk és ez alapján érdemes konzultálni milyen termékeket kellene keresni vagy mik, azok az összetevők, amiket egy termékben figyelni kell, hogy az jó legyen nekünk. Egy ilyen vizsgálat és konzultáció segít eligazodni, hogy aztán tudatosan keressük a nekünk megfelelő terméket.

Én személy szerint natúr kozmetikumokat használok, mert ezek a termékek mentesek a káros anyagoktól, valamint fontosnak tartom, hogy természetes összetevőkből készült terméket válasszak. Egyrészt mert sokkal egészségesebb, másrészt pedig az évek során rájöttem, hogy ezek számomra sokkal, de sokkal jobbak bármelyik boltban kapható márkás terméknél ezért is igyekszem ösztönözni az embereket a váltásra, kipróbálásra, hosszútávon ugyanis nagyon megéri, rengeteg jótékony hatása van főként a bőr minőségi javulását eredményezi.

Nekem száraz vízhiányos bőröm van, és a bőrgyógyász segített abban, hogy amikor mondjuk egy natúr terméket választok, mi az az összetevő, amit keressek a termékben, ami a leginkább megfelelő nekem. Sokan esnek abba a hibába, hogy nincsenek tisztában azzal, milyen típusú a bőrük és ezért nem megfelelő terméket választanak.

Azoknak, akik pedig szeretnének kipróbálni valamilyen natúr terméket, ami természetes összetevőket tartalmaz, azoknak szívvel ajánlom a Pom-Pom Natúrkozmetikumot,  Manna Natúrkozmetikumot, a Yamuna kozmetikumokat valamint piacokon illetve kézműves vásárokban is lehet találni natúr termékeket, ezeket is érdemes kipróbálni, igazi csoda termékek fellelhetőek. A fenti natúr kozmetikumok esetében pedig igazán széles a választék, testápolóktól egészen a hajápolási termékekig megtalálhatók valamint az oldalakon található bőrtípus teszt is.

 

2 komment
Címkék: Nature HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6414004030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2018.11.11. 18:03:46

Végre egy oldal, ahol írnak a PomPom csodálatos termékeiről. Nemrég anyukám megrendelte őket és hát, voltam olyan pofátlan, hogy kipróbáltam én is. Többféle terméket rendelt, az egyik a kezdődő ráncokra van, a másik pedig ha jól emlékszem az örök fiatalság olaja volt. Nagyon kevés termék vált be nálam, ugyanis rettentően érzékeny a bőröm, kombinált és érzékeny, plusz nagyon fehér. A másik termékcsalád az a csigagél volt Dr Organictól, JOY napokon akciós volt www.ujsagomat.hu/rossmann/akcios-ujsag-hetfotol-05-11-2018/ a Rossmannban, DM-ben nem tudom, hogy az volt-e. Mindegy én vettem és imádom.

purelifestyle 2018.11.18. 17:11:13

Köszönöm a hozzászólást! Abszolút egyetértek, a PomPom termékei egyszerűen csodálatosak és örülök, hogy Te is hasonlóképp vélekedsz róla :)
Dr Organic termékeit is ismerem és használtam is már, megvagyok velük elégedve, aki teheti próbálja ki mindenképpen!
süti beállítások módosítása