purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Méz, Te csodás!

2018. december 09. 20:21 - purelifestyle

Azt gondolom, a méz az egyik legjobb dolog, nem mondom, hogy mindenki, de a legtöbben szeretik és rendszeresen fogyasztják, vagy ha nem is rendszeresen, de a hűvös idő beköszöntével egyre többen. A méz egy csodálatos táplálék és egyben orvosság is, sokféle problémára gyógyír lehet, emellett pedig rendkívül ízletes,. Ebben a bejegyzésben pedig a különböző méz fajtákat, azok élettani, illetve jótékony hatásait szeretném bemutatni, ezzel is ösztönözni mindenkit, hogy fogyasszon minél több magyar, termelői mézet!

IMG_8252-3sI'm selling sugaring hair removal - CA$9.99 #onselz

Akácméz

Lágy, édes ízű, akácvirág illatú, jelentős gyümölcscukor tartalma miatt folyékony, fertőtlenítő hatású és köhögés ellen nagyon hatékony.

Repceméz

Magas a szőlőcukor tartalma, ez az egyetlen méz, amely lúgos kémhatású, ezért gyógyhatása gyomorsav túltengés esetén is megmutatkozik. Magas vastartalommal rendelkezik, így vérszegénység ellen is ajánlott.

Vegyes virágméz

Sokféle növényről származó méz, vegyes mivoltából következik, hogy sokféle szerves savat, illóolajat, ásványi elemeket tartalmaz, ami fokozza élettani hatásait. Immunerősítő és fertőtlenítő hatással rendelkezik.

Hársméz

Hársvirágból gyűjtött, zamatos, jellegzetes ízű, lassan kristályosodó méz. Gyógyító hatása közismert, megfázás, köhögés, láz esetén az egyik legjobb természetes gyógymód. 

+ Facélia méz

Kellemes zamatú méz, magas a gyümölcscukor tartalma. Jó fertőtlenítő hatású, bőrápoló hatású, kiválóan gyógyítja az égett bőrt. Jelentősen befolyásolja a vér koleszterinszintjét.

Szólj hozzá!
Címkék: HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3114466704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása