purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

3 egészséges és szexi turmix

2019. március 03. 13:52 - purelifestyle

Egészséges és tudatos életvitelt folytatni belátom nem könnyű, sok mindenre kell odafigyelni, olykor lemondással jár, elszántságot, kitartást igényel és persze megfelelő tervezést is. De azért nem annyira szörnyű és ijesztő, mint azt sokan elsőre gondolják. Éppen ezért ebben a bejegyzésben, 3 smoothie-t vagy turmixot (ki ahogy hívja) hoztam, mellyel azt szeretném megmutatni, hogy az egészséges, tudatos életvitel is lehet nagyon finom és nem kell, hogy fájjon!

Ezeknek a turmixoknak a lényege, hogy általuk nagyon sok vitamint juttathatunk a szervezetünkbe, és egyébként nagyon laktató és méregtelenítő is lehet. Az egyik tippem, ha ilyen turmixot szeretnél készíteni, döntsd el, milyen vitamint szeretnél a szervezetedbe juttatni és az alapján válassz zöldséget vagy gyümölcsöt. Igen bármi lehet, nincs határ, persze nyilván az adott évszaknak megfelelően érdemes választani. Szóval, határozd meg a bevinni kívánt vitamintartalmat, és társíts hozzá zöldséget vagy gyümölcsöt, lehet akár többféle is. A második tippem pedig, hogy ha a választott zöldség mondjuk úgy nyersen nem éppen a legfinomabb, akkor tegyél hozzá olyan gyümölcsöt, amit amúgy szeretsz, tehát jó íze van, finom. Most pedig lássuk azt a 3 szexi turmixot!

1. Ananász + répa + víz

Az ananászt társítsuk össze a répával és egy kis vízzel,  így olyan lesz mintha ananászlét innánk, annyira finom, de mégis ezáltal a répában található rengeteg vitamint is bevisszük a szervezetünkbe!

Raw Edibles: Healing Pineapple Smoothie For Relieving Inflammation & Pain

2. Cékla + alma + narancs + víz

A cékla magas vas tartalommal rendelkezik, így érdemes minél többet fogyasztani belőle, társítsuk almával, naranccsal és egy kis vízzel és egy isteni finom gyümölcslével találjuk szembe magunkat.

Beetroot Juice - for a healthy winter time. Try it out with one of our Panasonic Slow Juicers.

3. Banán + mango + narancs + víz

A fenti gyümölcsök kombinációjából egy igazán finom krémes smoothie készül, kár lenne kihagyni, az íze pedig önmagáért beszél! 

This sweet and creamy Citrus Vanilla Smoothie is packed with orange juice, mango, vanilla and almond milk!

2 komment
Címkék: Nature HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5014665193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BahariAnna 2019.07.20. 20:32:39

Cékla + alma + narancs + víz ebbe én még tennék egy nektarint, elkészítettem és eléggé feldobta. Jó kis smoothie minden reggel lecsúszik munka előtt. www.ujsagomat.hu/penny-market/ Találtam egy oldalt, ahol mindig meg tudom nézni a heti akciókat

purelifestyle 2019.07.21. 20:31:29

Örülök, hogy kipróbáltad és ízlett, a nektarin szuper ötlet hozzá, azzal is kifogom próbálni :) Köszönöm a linket is, fogyassz minél több smoothie-t :)
süti beállítások módosítása