purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

A szép arcbőr igenis lehetséges!

2019. október 27. 17:16 - purelifestyle

Azt tapasztaltam, hogy sokan küszködnek azért, hogy szép arcbőrük legyen és csak kevesen érik el a kívánt eredményt, illetve kevesen elégedettek az arcbőrükkel. Nyilván egyénenként eltérő lehet a probléma, de nagyon sokszor hallom azt is, hogy sokféle terméket kipróbálnak, ám hosszútávon sokszor sajnos nem érik el vele a kívánt célt. Nagyrészt azonban nem csak az adott terméken múlik, hanem rajtunk is. Így ebben a bejegyzésben nem különböző termékeket fogok ajánlani, ami majd egycsapásra megold minden problémát, hanem olyan tippeket szeretnék adni, amiket mi tehetünk azért, hogy szebb legyen az arcbőrünk.

1. Ne nyúlj az arcodhoz. Sajnos velem is sokszor előfordul, hogy napközben azon kapom magam, hogy már percek óta az arcom piszkálom, simítom. Ez pedig nem tesz jót a bőrünknek, mert ezáltal, szennyeződések kerülnek a kezünkről az arcunkra. Ezért hiába tisztítod rendszeresen az arcod, hogy ha napközben sokat nyúlsz hozzá. Érdemes megfigyelni ezeket a berögződött szokásainkat és megpróbálni változtatni rajta.

2. Bőrünk minőségét befolyásolja, hogy mit eszünk, mennyit iszunk, illetve, hogy mennyi vitamint viszünk be szervezetünkbe. Érdemes odafigyelni, hogy bőségesen fogyasszunk folyadékot és, hogy lehetőleg egészségesen táplálkozzunk, sok zöldséggel és gyümölccsel.

3. Sokat számít az is, hogy mennyi időt töltünk a szabad levegőn, illetve napfényben. A friss levegő jót tesz a bőrnek, illetve egy kis napfény is jó hatással van rá. Úgy gondolom, sok időt töltünk zárt térben, otthon és a munkahelyünkön, de a lehetőségekhez mérten, próbáljunk meg minél több időt a szabadban tölteni.

4. A szabad levegős programok mellett nagyon fontos a mozgás, sport. Legyen az bármilyen mozgásforma, amit szívesen végzel, rollerezés, biciklizés, torna vagy jóga, bármi, a lényeg, hogy mozogj, serkenti a vérkeringést, aminek hatására, olyan hormonok termelődnek amitől egészséges lesz a bőröd. 

5. Aludd ki magad, de tényleg, ezen nincs mit ragozni! A jó alvás elengedhetetlen! 

Szólj hozzá!
Címkék: HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6615266626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása