purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Zöldségözön | 7 érv a Cékla fogyasztása mellett!

2019. március 17. 17:27 - purelifestyle

A cékla vagy céklalé fogyasztása számos jótékony hatással van szervezetünkre, ugyanis ez az egyik legegészségesebb zöldség. Éppen ezért hoztam nektek 7 érvet amellett, hogy miért érdemes minél többet fogyasztani belőle!

Red Beets | Flickr - Photo Sharing!Beets are a serious powerhouse vegetable, especially if you want to build your blood. This blood-building beet juice recipe contains high amounts of iron that regenerates and reactivates our red blood cells, helping to supply fresh oxygen to the body.

1. Vérnyomáscsökkentő hatással bír,

2. Növeli az állóképességet, ezért a rendszeres mozgáshoz tökéletes társ lehet,

3. Nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és antioxidánsokat: C vitamin, vas, folsav, magnézium, mangán, cink. Éppen ezért, kiváló a különböző bőrproblémákra is,

4. Magas kálium tartalma miatt, jótékony hatással van a szívre,

5. Magas vas és folsav tartalma miatt, segíti a vérképzést, így a vérszegénység ellen is gyógyír lehet,

6. Méregtelenítő és májtisztító hatása van,

7. Hatékony gyulladáscsökkentő, megvédi a sejteket, belső szerveket.

+1 a levelét is bátran fogyaszthatod, hiszen abban is rengeteg vitamin található, smoothie-ként vagy csak a levét is elkészítheted, igyál belőle minél többet!

Szólj hozzá!
Címkék: Nature HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1814695676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása