purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Teszt | Manna Arctisztító Hab

2018. november 25. 19:06 - purelifestyle

Már régóta használom a Manna termékeit, mivel az ekcémás bőrömre egyszerűen csodálatos hatással van. Aki esetleg nem ismerné, a Manna natúr, 100 %-ban természetes összetevőkből álló kozmetikumokkal foglalkozik, széles termékpalettával rendelkezik, így arra bíztatok mindenkit, hogy adjon egy esélyt neki és bátran próbálja ki a termékeit.

Nemrégiben új Manna termékek születtek (akit esetleg érdekel, itt tudja őket megnézni), melyek közül az arctisztító hab teljesen felcsigázott, ami mellé egyébként elérhető egy masszírozó kefe is, így rendeltem is belőle, gyorsan ki is próbáltam és most ennek a tapasztalatait szeretném megosztani veletek.

 Mikor kibontottam a csomagot, már akkor érezni lehetett az arctisztító hab uborkás illatát, aztán ahogy elkezdtem használni még inkább magával ragadott, ugyanis az illata tényleg természetes és friss, az állaga könnyű és kellemes, a termék kiszerelése pedig nagyon praktikus és gazdaságos.

Már az első tisztítás után az arcbőröm nagyon puha lett és még a használat után percekig érezni lehetett az illatát. A masszírozó kefe hozzá, pedig csak még jobbá teszi az élményt, lágyan radírozza a bőrt, ugyanakkor nem teszi szárazzá. Minden este lefekvés előtt használtam, hol a masszírozó kefével, hol pedig anélkül. Felvihető nedves, illetve száraz bőrre is, krémesen habzik, nagyon könnyű vele dolgozni.

Használom már pár hete a terméket, és így ennyi idő utána azt érzem, hogy az arcbőröm teljesen más lett, sokkal puhább és hidratáltabb, mint előtte. Számomra teljesen tökéletes választás volt, és abszolút ajánlom másoknak is, hogy próbálják ki. Úgy gondolom, hogy mindegyik bőrtípusra kiválóan alkalmas, mivel mélyen tisztít, de nem szárítja a bőrt. Így amennyiben van rá lehetőséged, arra biztatlak, próbáld ki Te is!

Szólj hozzá!
Címkék: Nature HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2914392680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása