purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Tudatos, hulladékmentes karácsony

2018. december 18. 21:34 - purelifestyle

Nyakunkon a Karácsony,mindenki készülődik és igyekszik minden szükséges kelléket beszerezni, illetve a lakást/házat feldíszíteni, hangulatba hozni! Azonban a környezettudatosságról ilyenkor se feledkezzünk meg, akár ajándékot, akár csomagolást, vagy dekorációt választunk, ugyanis sajnos ilyenkor egy halom csomagolóanyag végzi kukában. Ebben a bejegyzésben pedig abban próbálok inspirációt adni, hogyan válasszunk tudatosan ugyanakkor kreatívan dekorációt és csomagolóanyagot! Csak pár dolog, amik nem csak óvják a környezetet, de lelkünknek is melengető érzést ad és szeretteinkhez is közelebb kerülhetünk ezáltal!

bf7d349170fdc6f8ecbcd7e634b93c92.jpg (750×751)

Rentierkarte

Cute gift wrap idea! ----umbel/spaceI love the paper doily wrapped around this small package under the ribbon. It's such an easy/cheap way to use something uncommon to bump gift wrapping up a notch. A plus? It can double as a tag.

 Christmas Garland Rustic Evergreen Christmas Tree Decoration

15 Farmhouse Christmas Decor Ideas. Inspiration for your fixer upper or farmhouse style Christmas home decor. Everything a farmhouse lover needs.Simple Christmas Decor Ideas For Modern/minimal Home

INGE-GLAS® - INGE-GLAS® Deko-Hänger aus Keramik, 3-teilig, »Baum« weiß/schwarz/goldfarben im heine Online-Shop kaufen

DIY Sapin de Noël Origami …arranjos de natal para mesa galhos de planta

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5814466796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása