purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Gyümölcsözön | Miért fogyasszunk Ananászt?

2019. március 24. 13:01 - purelifestyle

Az ananász egy egzotikus, édes és nagyon kedvelt gyümölcs, amely számos kedvező hatást gyakorol egészségünkre. Szerencsére már szinte minden szupermarketben megtalálható így könnyen beszerezhető. Valódi gyógyító és egészségmegőrző hatással bír és sokoldalúan felhasználható. Most pedig nézzük miért érdemes rendszeresen fogyasztani?

Epic pineapple pic

1. Immunrendszer erősítő, növeli a test ellenálló képességét,

2. Elősegíti az emésztést, segít a puffadásban, bélrendszeri zavarok esetén is hatásos, így tisztító kúrához is tökéletes,

3. Gyulladáscsökkentő hatású,

4. Serkenti a vérkeringést és csökkenti a vérnyomást,

5. Lazítja az izmokat, oldja az izomgörcsöt, stressz esetén is segítségünkre lehet,

6. Magas vitamin tartalommal rendelkezik: C-vitamin, B-vitamin, A-vitamin, kálium, vas, folsav, magnézium, réz, cink valamint tele van antioxidánsokkal is,

7. B-vitamin tartalmának köszönhetően, megőrzi a bőr, haj egészségét és szépségét.

Fogyasszuk lehetőség szerint frissen, hiszen így megfelelően tudnak hasznosulni szervezetünkben a benne rejlő vitaminok. Senkit ne rémisszen el az ananász megpucolása, mert nem olyan ijesztő, mint elsőre sokan gondolják, csak bátran fogjunk hozzá!

How to cut a pineapple: a step-by-step tutorial + video!

Szólj hozzá!
Címkék: Nature HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1514713219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása