purelifestyle

Awareness, healthy, minimalism

Amit semmiképp ne hagyj ki a reggeli és esti rutinodból!

2019. július 28. 11:03 - purelifestyle

Apróságoknak tűnhetnek, sőt talán evidensnek is, mégis sokszor ezeknek az ellenkezőjét tapasztalom. A korábbi bejegyzésemben ahhoz adtam tippeket, hogyan tudjuk megszervezni és kialakítani a reggeli/esti rutinunkat, most pedig abban próbálok segítséget adni, hogy mik azok, amiket semmiképpen se felejtsünk el. A lényeg a részletekben rejlik.

21. The Bag Of Limbs (Box Edition)- Have a friend or loved one take you apart and put you back together haphazardly inside a box.Photo by carmynjoy

1. Ébredés után nyújtózzunk egyet, izmaid hálásak lesznek érte.

2. Minden reggel mossuk meg az arcukat, felfrissít és energetizál.

3. Úgy gondolom, a nap legfontosabb étkezése a reggeli, enélkül sose induljunk el otthonról. És itt nem kell nagy dolgokra gondolni, mindenki úgy alakítsa ki, ahogy az ő számára a legideálisabb, ez lehet csak egy gyümölcsturmix, szendvics vagy tojás is, bármi amit szeretünk és jólesik. Ugyanez igaz a vacsorára is, csak arra figyeljünk, hogy ne együnk túl későn és lehetőleg valami könnyebb ételt válasszunk.

4. A reggeli mellett elengedhetetlen a folyadékbevitel is. Ébredés után igyunk egy pohár vizet, ez segíti a belső szervek aktiválódását is. Reggeli után is igyunk folyadékot, én személy szerint ilyenkor a teát részesítem előnyben, ugyanígy esténként is.

the art of slow living #lifestyle #photographybed, bedroom, comfy, cute, food, good morning, morning, photography, tumblr

5. Mindig ágyazzunk be, ne hagyjuk ott az ágyat káoszba, tiszteljük meg az ágyunkat és magunkat azzal, hogy rendbe tesszük, így amikor hazaérünk egy letisztult és nyugodt ágy fogad bennünket.

6. Azt gondolom, hogy a fogmosás alapvető fontosságúnak számít, mégis meg kell említeni, bátran használjuk szájvizet és fogselymet is.

7. Zuhanyzás vagy fürdés után sose feledkezzünk meg a hidratálásról, ez nyáron is elengedhetetlen. Törődjünk bőrünkkel minden nap.

8. Lefekvés előtt mindig tisztítsuk meg az arcunkat a szennyeződésektől.

9. Engedjünk be friss levegőt, reggel és este is szellőztessük át a lakást. 

Szólj hozzá!
Címkék: HealtyLife

A bejegyzés trackback címe:

https://purelifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5414983328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása